SKU STRÄNGNÄS

Svenska Kyrkans Unga är uppdelad i 13 distrikt, där Strängnäs distrikt är ett av dem. Strängnäs distrikt är stort och sträcker sig över stora delar av Södermanland och Närke och även delar av Västmanland.

ADRESS

Svenska Kyrkans Unga i Strängnäs stift

Box 84

645 22 Strängnäs

 

Distriktsstyrelsen - julia.klein@telia.com

Valberedningen -  robin.gauffin94@gmail.com

VISSTE NI ATT VI HAR BÅDE FACEBOOK OCH INSTAGRAM?
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2018 by SKUS. Proudly created with Wix.com

VÅRTID 

Superhjältar i fantasi och

verklighet

Tjoho! Äntligen dags för starten av det nya lägret Vårtid! Lägret kommer från och med nu att ersätta Sportlovslägret och även inkludera åldrarna 11-14! Hoppas att ni är lika taggade som oss!

Bakgrund

Vi i SKUS har uppmärksammat att sportlovet inte är en bra tid för ett läger och har av den anledningen valt att byta datum. Därav även byta namn på hela lägret. Åldrar som hittills inte kunnat åka på läger är 11-14, vilka vi såklart vill inkludera och har valt att göra det i detta läger.

Vi är medvetna om att 14-åringar med stor sannolikhet inte vill gå på läger med sexåringar och kommer av den anledningen att dela upp lägret i två åldersgrupper; 6-10 och 11-14. Dessa kommer i störsa drag att vara helt åtskilda.

Temat för årets läger är superhjältar! De yngre barnen kommer att bli tilldelade sina egna superkrafter som kommer att hjälpa till under lägret på olika sätt. Vi kommer att vara ute en stor del på äventyr blandat med en pilgrimsvandring. Samtal vi kommer att ha är vad som är en hjälte, vad gör en superhjälte så bra? 

  Med de äldre kommer vi att ha mer samtal, finns det hjältar idag? Hur är de i sådana fall? Vi diskuterar vardagshjältar och hur vi själva kan vara hjältar i vår vardag, samt kollar i Bibeln. Visst finns det en massa hjältar där med!

Läs vårt välkomstbrev HÄR!

När?

13-15 mars 2020.

Start fredagen 16.30 och avslut söndag 13.00

Var?

Stjärnholms slott

Anmälan!

Anmäl dig HÄR!

Sista anmälningsdag 13/2 - 2020

Kostnaden är 600 kr/barn

1930 kr/församlingsledare