ALLHELGONALÄGER

Varje år anordnar vi ett Allhelgonaläger på Stjärnholm. På grund av det rådande läget i världen så ställer vi om för i år. Det blir SKUS on road. Istället för att vi alla samlas på samma ställe så kommer vi till er och får se era fantastiska församlingar. 

Vi är ute och åker den 28 till 30 Oktober, vilket betyder att ni själva har möjlighet att anmäla er till någon av dessa dagar. Tiderna ni har att välja mellan är 11-14 eller 15-18. Vi kommer att besöka två församlingar per dag med förutsättningen av att de ligger hyfsat nära varandra. 

Vi kommer att vara hos er i ca 3 timmar där vi gärna vill att ni planerar en lek i förväg på ca 45 minuter och en andakt på 15 minuter. Vi blir även väldigt glada ifall det finns möjlighet till att få äta mat med er under denna tiden och så har även vi en planerad uppgift som vi gör tillsammans med er

Så samla era ungdomar och ses gärna i er församling över dagen eller till och med en övernattning så hoppas vi att vi får träffa er.

28-30 Oktober 2020

Anmälan görs till Zandra Öman Lund (zaohm001@gmail.com) eller till Daniel Broden (daniel.broden@svenskakyrkan.se)

SKU STRÄNGNÄS

Svenska Kyrkans Unga är uppdelad i 13 distrikt, där Strängnäs distrikt är ett av dem. Strängnäs distrikt är stort och sträcker sig över stora delar av Södermanland och Närke och även delar av Västmanland.

ADRESS

Svenska Kyrkans Unga i Strängnäs stift

Box 84

645 22 Strängnäs

 

Distriktsstyrelsen - zaohm001@gmail.com

Valberedningen -  juliaklein99@yahoo.com

VISSTE NI ATT VI HAR BÅDE FACEBOOK OCH INSTAGRAM?
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2018 by SKUS. Proudly created with Wix.com