EVENEMANG

Här hittar du evenemang som SKUS arrangerar och medverkar på. Vi anordnar egna läger, finns med på flera av stiftets arrangemang och arbetar för att unga ska känna gemenskap i kyrkan.

KONFIRMANDDAGEN

Jajamen, konfirmanddagen sker i år igen! Kom med din konfirmandgrupp på en eftermiddag med olika workshops samt mässa med självaste biskopen! Hålls i Strängnäs. 

8 februari

VÅRTID

Välkommen till premiären av lägret Vårtid! Lägret riktar sig till åldrarna 6-14 år och äger rum på Stjärnholms slott. Detta år är temat superhjältar, där vi delar upp det mellan 6-10 år och 11-14, diskuterar vad en riktig hjälte är i fantasi och verklighet samt tar en titt i Bibeln. Finns det några hjältar där? 

13-15 mars 2020

DISTRIKTSÅRSMÖTE

Varje år hålls ett årsmöte för SKUS där viktiga beslut tas om budget, styrelsen och liknande. Sedan 2019 är distriktsårsmötet dessutom ett läger! Kom och var med, lär dig demokrati, ha kul och lek lekar samt fika! Ja, allt som ett läger inkluderar. Vi ser fram emot detta läger tillsammans, som kommer att bli den nuvarande styrelsens sista.

27-29 mars

UNG LEDAR-GALA

Consulting

Ung ledar-galan är ett tillfälle i Strängnäs distrikt då de unga ledarna i stiftet hyllas extra mycket med en middag och fest tillsammans. Under kvällen delas även ett stipendium ut till en ung ledare i stiftet som nominerats för sitt grymma arbete i stiftets ungdomsverksamhet. Läs mer om evenemanget och hur du nominerar den du tycker förtjänar att vinna via länken nedan!

25 april

SKU STRÄNGNÄS

Svenska Kyrkans Unga är uppdelad i 13 distrikt, där Strängnäs distrikt är ett av dem. Strängnäs distrikt är stort och sträcker sig över stora delar av Södermanland och Närke och även delar av Västmanland.

ADRESS

Svenska Kyrkans Unga i Strängnäs stift

Box 84

645 22 Strängnäs

 

Distriktsstyrelsen - zaohm001@gmail.com

Valberedningen -  robin.gauffin94@gmail.com

VISSTE NI ATT VI HAR BÅDE FACEBOOK OCH INSTAGRAM?
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2018 by SKUS. Proudly created with Wix.com